PARTNERS


Heineken in Café De Pompier

Heineken past bij ons omdat zij voor kwaliteit staan en dat proef je. Het is niet voor niets dat Heineken wereldwijd een van de bekendste biermerken is.


Café De Pompier schenkt ook Jopen bier uit Haarlem

We hebben een speciale band met de Jopen brouwerij uit Haarlem. Eens per kwartaal hebben we dan ook een extra speciaal speciaalbier.


Buscaglione, de lekkerste koffie drink je in Café De Pompier

In onze zoektocht naar de echte Italiaanse koffiesmaak zijn we bij Buscaglione koffie uitgekomen. Vroeger exclusief gebrand voor het Vaticaan en nu ook bij ons te proeven.


 


Drink Coca-Cola in Café De Pompier

Al heel wat jaren geleden hebben we de keuze voor Coca Cola uit een klein flesje gemaakt, een top merk dat bij de Pompier hoort.


Pork and Pie in Café De Pompier

Pork & Pie verzorgt al een aantal jaar onze hartige en zoete taarten, maar doet ook de BBQ op ons terras in de zomer.


ivarvandenberg

Drankenhandel Ivar van den Berg uit Woerden is flexibel en staat altijd voor ons klaar, vandaar dat we graag met Ivar en zijn personeel samenwerken.


 


Foodpartners

Onze keuken is klein, maar wat we verkopen komt voor 80% bij Foodpartners uit Woerden vandaan. Een fijne leverancier om mee samen te werken!


Het lekkerste vlees van Keurslager van Kesteren in Café De Pompier

De ham van onze huisgemaakte tosti's komt bij Gineke en Ed vandaan, maar er wordt ook geregeld bij hun aan de keukentafel vergaderd over alles wat er in het centrum van Woerden en ver daarbuiten speelt.


Bakkerij Verweij

Lekker voor bij de koffie of als een tussendoortje, onze heerlijke appeltaart komt bij Bakkerij Verweij vandaan.


 


De Vischbrug

Midden in de Rijnstraat was ooit een brug, de Vischbrug. Deze krantenkiosk / tabakswinkel verzorgt bij ons de leestafel, met elke dag de nieuwe kranten!


JKV_pomp_2017

De vormgeving van al onze uitingen is in handen van Jaco Kazius Vormgeving. Met deze studio aan de andere kant van de Petruskerk is het lekker samenwerken!